Werken bij Jeugd Lelystad

Jeugd Lelystad is in de Gemeente Lelystad de poort tot gespecialiseerde hulpverlening. Onze focus ligt op het stimuleren van de zelfredzaamheid van ouders en gezinnen en, wanneer dit nodig is voor de veiligheid en de ontwikkeling van het kind en/of het gezin, toegang verlenen tot passende hulp en de regie hierop houden. Hierbij werken wij met de GIZ-methodiek. Kom jij ons team versterken en zo een maatschappelijk belangrijke rol vervullen? Bekijk onze vacatures hieronder.

Direct solliciteren

Zit er een passende vacature voor jou bij? Stuur dan je motivatie en CV naar Marjon van der Stouwe (m.vanderstouwe@jeugdlelystad.nl). Zij kan je ook verder helpen bij vragen over onze vacatures.

Stage bij Jeugd Lelystad?

Lijkt het je interessant om stage te lopen bij Jeugd Lelystad? We zijn regelmatig op zoek naar gedreven stagiairs die de hbo-opleiding Social Work volgen (met het profiel Jeugd). Stuur een gemotiveerde e-mail naar Marjon van der Stouwe (m.vanderstouwe@jeugdlelylstad.nl) als je benieuwd bent naar de stagemogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

Kom je werken bij Jeugd Lelystad? Dan werk je niet alleen in een enthousiast en professioneel team. Je profiteert ook van gunstige arbeidsvoorwaarden:

  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto salaris en 8% vakantiegeld
  • Prima reiskosten- en thuiswerkvergoeding
  • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak
  • 144 uur wettelijk verlof en 56 uur bovenwettelijk verlof (bij 36-urige werkweek)
  • € 20 bruto bijdrage voor je zorgpremie
  • Mogelijkheden voor ouderschapsverlof
  • Opleidingen

Verder kun je rekenen op een uitgebreid inwerktraject. Er staat een collega klaar om jou in een periode van 3 maanden volledig in te werken. Zo word je goed thuis in de organisatie en kun je met zelfvertrouwen je werk uitvoeren. De collega die jou inwerkt, is gedurende het hele inwerktraject je persoonlijke aanspreekpunt. Ook na die 3 maanden word je goed begeleid. Je krijgt regelmatig werkbegeleiding van een Gedragsdeskundige/-wetenschapper en er is wekelijks een casuïstiekoverleg met je collega’s.