Communicatie Medewerker
              

16 uur per week

JEL is binnen de gemeente Lelystad verantwoordelijk voor het uitvoeren van de toegang tot de jeugdhulp en de regie hierop. De focus ligt op het stimuleren van de zelfredzaamheid van ouders en gezinnen en, wanneer dit noodzakelijk is voor de veiligheid en ontwikkeling van het kind en / of gezin, toegang verlenen tot passende hulp en regie houden hierop.

Voor JEL zijn wij per direct, voor de duur van 6 maanden, op zoek naar een Communicatie Medewerker.Wat ga je doen als Communicatie Medewerker?

 JEL is per 1 juli 2021 opgericht. Het betreft een kleine organisatie met ongeveer 36 medewerkers. In deze uitdagende functie zet jij JEL verder op de kaart! Je draagt zorg voor de ontwikkeling van onze interne en externe communicatie. Onze website in de basis klaar, maar moet nog verder worden gevuld met artikelen en informatie. Je levert een bijdrage aan de positionering van JEL als toekomstig werkgever voor potentiële nieuwe medewerkers. Intern zorg jij voor de informatievoorziening richting medewerkers door maandelijks een nieuwsbrief op te stellen en te versturen. Daarnaast werken we samen aan het schrijven van beleidsmatige stukken.Wie zoeken wij?

In een kleine organisatie is het belangrijk dat je breed inzetbaar bent en een hands on mentaliteit hebt. Samen gaan we verder bouwen aan JEL. We kijken dan ook uit naar de praktische adviezen en ondersteuning die jij JEL kan bieden op het gebied van communicatie. Signaleer jij verbeteringen? Neem ons mee in de oplossing en zet de acties gerust uit. We zijn benieuwd naar je creatieve ideeën. Je bouwt verder aan onze website en gaat deze onderhouden. Je hebt dan ook ervaring of bent digitaal vaardig om te werken met Word Press.  

Daarnaast heb je minimaal een afgeronde relevante opleiding op MBO 4 niveau en heb je affiniteit met onze sector.

 

Wij bieden jou      

- Een dynamische werkomgeving waarin professionaliteit en eigen ontwikkeling wordt gewaardeerd;
-
Een dienstverband voor de duur van 6 maanden;
- Een uitdagende nieuwe organisatie;
- Een enthousiast team met leuke collega's;
-
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Jeugdzorg.

 

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tanja Boeije (06-27168388) of via tc.boeije@lelystad.nl.
De motivatiebrief en CV kunnen tot uiterlijk 31 augustus 2021 worden verstuurd naar
m.vanderstouwe@jeugdlelystad.nl, o.v.v. Sollicitatie Communicatie medewerker.

 

 

 


Download aanvraagformulier

Welkom bij JEL

Wij willen dat alle kinderen gezond en veilig opgroeien. Soms hebben ze daar extra hulp bij nodig. 

Sitemap

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookiebeleid
Sitemap

Socials

Copyright 2021 JEL > Jeugd Lelystad |  gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram